Januari, februari en maart: Dit kwam online!

De eerste drie maanden van het jaar zijn bizar snel voorbij gegaan! Het was een tof begin van het jaar. Vol met interessante projecten, waardevolle blogs en heel veel gezelligheid! Omdat het werkelijk té veel is om op te noemen, besloot ik alles dat de afgelopen maanden online is gekomen op één pagina te verzamelen. Zo kun jij precies de artikelen en video’s uitkiezen die jij graag wilt bekijken. Dus als je een keertje in bad ligt, op de parkeerplaats op iemand wacht of gewoon tijdens het ontbijt zin hebt om je eens te verdiepen in alles rondom duurzaamheid, handgemaakt en slow living? Dan moet je hier zijn! 

Flor Sweater (10)

Handwerk projecten

Ik werkte de afgelopen maanden aan een paar prachtige handwerkprojecten. Ik wisselde grote handwerkprojecten met kleine handwerkprojecten af en breide, haakte en borduurde menigeen heerlijk handwerk halfuurtje weg. Klik op de foto om meer te weten te komen over dit project!

Wist jij al dat ik iedere maand een mail stuur vol met fijne en inspirerende dingen? Denk aan blogs en vlogs, maar ook aan muziek, series en boeken die ik gedurende de maand heb leren kennen! Klik en meld je aan! 

Duizend Duurzame Dingen

Ik ben er dus  helemaal van overtuigd dat het niet heel moeilijk hoeft te zijn om duurzamer te leven. Door kleine dingen hier en daar aan te passen, kun je stapje voor stapje aan de slag. Daarom ben ik op zoek gegaan naar 1000 dingen die je kunt doen om jouw leven beetje bij beetje te verduurzamen. De eerste 5 duurzame dingen staan in ieder geval online! 

Andere handwerk artikels en video’s 

Naast het werken aan mijn handwerkprojecten ben ik er dól om andere handwerkers aan te moedigen! Wat lijkt het mij tof om op een dag te horen dat iemand dankzij mij het handwerk heeft opgepakt. (dit zou me dus 100% zeker lelijk laten huilen 😭). Daarom kwamen er de afgelopen 3 maanden verschillende video’s online waarin ik brei- en haakvragen beantwoordde. Ik denk dat ik de allereerste vragen die een beginnend handwerker heeft, heb beantwoord. Maar hoop in de verre toekomst nog meer vragen te mogen beantwoorden! Ben jij benieuwd naar welke vragen ik heb beantwoord? Kijk hier alle Knitting Know How video’s en alle Crochet Questions video’s. Wist je trouwens dat ik een hele pagina vol handwerkartikels heb? De komende maanden zal ik nog meer blogs over het handwerken delen.

anton-maksimov-5642-su-Wdse2P2x2lQ-unsplash

Lekker langzaam leven

Tot slot ontdekte ik aan het begin van het jaar het perfecte woord voor de laatste categorie waar ik graag content over maak. Slow Living! Ook wel bekend als Langzaam Leven. Toen ik deze term op verschillende plekken tegenkwam begon er heel langzaam een kwartje te vallen. Slow Living vormgeven in de 21e eeuw kan nogaal een uitdaging zijn. Maar ik heb zo mijn eigen manieren gevonden. Wat vind ik het heerlijk om mijn tijd te nemen en ook jullie enthousiast te maken voor het langzamer leven. Wil jij ook met langzaam leven aan de slag? Of je nou net pas begint of al een poosje meer tijd en ruimte vrijmaakt om te leven, je kunt al jouw gedachtens en gevoelens hierover kwijt onder de blogs! 

DSC07282

Het zijn de kleinste dingen…

die het leven prachtig maken! Terugblikkend op de eerste drie maanden van het jaar was even een dingetje (iets met bang zijn te weinig te hebben gedaan…), maar jeutje wat ben ik blij en trots! Op naar de volgende 3 maanden! 

Deel deze post met jouw vrienden en familie! 


Charlingual

Hoi, ik ben Charlie. Mij zou je kunnen kennen van de Online Handwerk Club of van mijn vele artikelen over Slow Living, Handwerken en Duurzaamheid. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Wist je dat er iedere werkdag een nieuw artikel of nieuwe video online komt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks! 

Volg mij online

Nieuwste blogs

    Leave a Reply