Ik vind het heerlijk om mijn kennis met anderen te delen. Dit is voor mij altijd de nummer 1 reden geweest waarom ik graag juf wilde worden. Hoewel voor een klas staan uiteindelijk niet echt mijn ding was, heb ik wel nog steeds een gigantische liefde voor het delen van informatie. Het is niet voor niets dat ik wekelijks inspiratieblogs en andere artikelen publiceer. Niet alleen op Charlingual.com maar ook op andere websites. Nu breid ik mijn manieren om kennis te jullie te delen uit. En wel in de vorm van video’s!

Jouw vraag beantwoordt op YouTube

Wil jij aan de slag met breien? Dan heb je vast veel vragen! In de YouTube series Knitting Know Hows beantwoord ik al jullie vragen. Wil jij een vraag stellen? Kijk dan eerst even of ik al een informatieve video heb gemaakt waarin ik een soortgelijke vraag behandel. Klik op de video om de playlist te beginnen.

Alle Knitting Know Hows op een rij

Iedere maandagavond gaat er om 7 uur een Crochet Questions video of Knitting Know Hows video live. Welke vragen ik al heb beantwoord? Die staan in deze lijst. Klik op de vraag om meteen het antwoord op de vraag te horen:

Sokken breien dagboek

Een vraag indienen

Heb jij een brandende handwerkvraag en heb ik die nog niet beantwoord? Dan kun jij jouw vraag heel eenvoudig insturen. Ik verzamel wekelijks alle vragen en kies er eentje uit. Iedere maandag om 7 uur ’s avonds beantwoord ik weer een van jullie handwerkvragen. Heb jij een haak-of breivraag die je graag beantwoord wilt zien? Of weet jij nog een van de vragen waar jij mij rondliep toen jij beginnend handwerker was? Zend jouw vraag eenvoudig in via het contactformulier.


    Charlingual

    Hoi, ik ben Charlie. Mij zou je kunnen kennen van de Online Handwerk Club of van mijn vele artikelen over Slow Living, Handwerken en Duurzaamheid. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Wist je dat er iedere werkdag een nieuw artikel of nieuwe video online komt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks! 

    Volg mij online

    Nieuwste blogs