Charlingual (gevestigd aan de Beethovenstraat 36, 6137 pz in Sittard) is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens zoals uitgelegd in deze privacyverklaring.

Uiteraard vindt Charlingual jouw privacy en de beveiliging van jouw persoonsgegevens ontzettend belangrijk. We zorgen er daarom voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In deze privacyverklaring lees je hoe we dat doen. Heb je hier vragen over, dan helpen we je graag! Stuur een mailtje naar info@charlingual.com als je meer wilt weten.

Welke persoonsgegevens verwerkt Charlingual?

Charlingual verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt, bijvoorbeeld door je aan te melden voor een evenement of een toekomstige Charlingual nieuwsbrief.

Hieronder lees je welke persoonsgegevens wij mogelijk – afhankelijk van waar je je voor hebt ingeschreven of welk product je hebt afgenomen – van je verzamelen:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over wat je precies bekijkt en doet op charlingual.com
  • Betaalgegevens 
  • Eventuele andere gegevens die je aan ons verstrekt via een contactformulier of wanneer je een reactie achterlaat

Wat gebeurt er als je op de blog reageert?

Reageer je op een blog op Charlingual.com, dan vragen we om je e-mailadres en naam en slaan we je IP-adres op, zodat we de reacties kunnen modereren en eventuele spammers kunnen blokkeren.

Waarom verwerkt Charlingual je persoonsgegevens?

We slaan jouw persoonsgegevens op met de volgende redenen en doelen:

  • Om toekomstige Charlingual nieuwsbrieven te kunnen verzenden nadat je je hebt aangemeld
  • Om  je goederen en diensten te kunnen leveren die je hebt afgenomen 
  • Om je te informeren over (wijzigingen) in onze diensten & producten die je eerder hebt afgenomen. Hiervoor kun je je altijd afmelden via een link in de mail die we sutren.
  • Om je te kunnen bellen of mailen wanneer dat nodig is om de dienst uit te voeren die je hebt afgenomen

Hoe lang bewaren we je persoonsgegevens?

Nadat je een product of dienst hebt afgenomen bij Charlingual, blijf je maximaal 5 jaar in ons klantenbestand, zodat we je eventueel kunnen informeren bij wijzigingen. Uiteraard kun je je daarvoor afmelden.

Met wie delen we persoonsgegevens?

We delen jouw persoonsgegevens met zakenpartners en derden als dit puur noodzakelijk is om een dienst uit te voeren. Zo delen we je – indien je bent ingeschreven voor een toekomstige nieuwsbrief – je gegevens met MailChimp. Dit systeem gebruiken we om de nieuwsbrief te maken en versturen. Ook delen we persoonsgegevens om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting.

Wanneer we jouw persoonsgegevens delen met een derde, sluiten we een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te bewaken. Wij blijven uiteraard verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

De volgende leveranciers verwerken namens Charlingual– onder een verwerkersovereenkomst – jouw gegevens: Transip, Facebook, Rompslomp, MailChimp, Google Suite, Ahrefs en Google Analytics.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Charlingual en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@charlingual.com. We willen je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe beveiligt Charlingual jouw persoonsgegevens?

Charlingual neemt het beschermen van jouw gegevens zeer serieus. We doen er alles aan om misbruik, verlies, ongewenste openbaarmaking en onbevoegde toegang tegen te gaan. Als je vermoedt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of als je aanwijzingen voor misbruik hebt, neem dan contact op via info@charlingual.com.

We hebben de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.
  • We gebruiken DKIM en SPF: twee internetstandaarden om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.
  • Onze servers en apparaten zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals virusscanners en firewalls.

Heb je nog vragen over de bescherming van jouw persoonsgegevens? Neem dan contact op via info@charlingual.com.

Charlie

Charlingual

Hoi, ik ben Charlie
Mij zou je kunnen kennen van mijn Instagram pagina of de Online Handwerk Club die ik in het voorjaar van 2020 oprichtte. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Dit zijn dan ook dingen waar ik over blog. Wist je dat je onder iedere blog een berichtje achter kunt laten? Ik ben altijd heel benieuwd naar wat jullie van de blogs denken, dus vooral doen!

Volg mij online

Mijn favo blogs