Ben jij op zoek naar iemand die content can creëren voor jouw website en social media kanalen?

Wil jij gebruik van mijn online kanalen maken? Lees dan verder!

Charlingual.com een plek voor jonge vrouwen om even op adem te komen en te genieten van de kleine dingen.

Tot vorig jaar miste ik eigenlijk een bron waar ik alles kon vinden over duurzaamheid, handwerken en slow living. Dus creeërde ik die plek aan het begin van 2021 zelf! Hoewel mijn social media accounts al langer bestonden, was ik eerder nog nooit zo doelgericht aan de slag te gaan. Ik merkte het verschil meteen! Het afgelopen jaar heb ik vele mooie samenwerkingen binnen de handwerkwereld aan mogen gaan en word ik ook steeds vaker benaderd voor samenwerkingen op het gebied van duurzaamheid. Dit alles komt (samen met een stukje mentale gezondheid) samen onder de noemer slow living. Op Charlingual.com en mijn social media inspireer ik jonge vrouwen om tijd te nemen om te ontspannen en te genieten.

Instagram stories en Reels Charlingual

Mijn naam is Charlie. Ik ben Freelance content creator met een specialisatie in SEO en Livestreaming. Ik onderhoud verschillende social media accounts en plaats dagelijks nieuwe content online. Vanuit mijn thuiskantoor in het Zuiden van het land houd ik mij dagelijks bezig met handwerken, audioboeken luisteren en met het verbeteren van mijn mentale gezondheid. Ik ben een harde werkster die hele sterke waarden en normen heeft, maar wel ruimte maakt om anderen te begrijpen.

Naast mijn werk voor Charlingual.com, maak ik ook content voor bedrijven zoals Waldorf Inspiration. Ik ondersteun bedrijven met het schrijven van SEO teksten en het managen van hun social media accounts. Ook organiseer ik voor andere bedrijven livestreams en werk ik als (online) host. Zoals bij de regiofinale van Kunstbende Limburg 2022

DSC07282

Handgemaakt

Handwerken heeft jaren geleden mijn hart gestolen. Ik brei, haak en borduur dagelijks met veel liefde en plezier. Tijdens de wekelijkse livestream van de Online Handwerk Club wordt er heerlijk gehandwerkt met de online community. Wil jij nieuwe garens, patronen of andere materialen een plekje geven op Charlingual.com? Wees dan van harte welkom!

1

Duurzaamheid

Ik geloof er in dat het heel eenvoudig is om steeds een stapje duurzamer te leven en steeds vaker duurzame(re) keuzes te maken. Oude producten vervangen voor een duurzamer alternatief, naar een duurzaam evenement gaan of gebruik maken van een duurzaam initatief is iets waar ik mij maar al te graag voor inzet.

Duurzaam eten kopen advies en tips

Slow Living

Onder Slow Living (in Nederland ook wel bekend als Langzaam Leven) valt ongelofelijk veel. Er is ruimte voor een stukje handgemaakt en duurzaamheid, maar het gaat vooral om de mindset. Ruimte maken om langzamer te leven heeft enkel en alleen positieve punten en ik motiveer en inspireer jonge vrouwen graag om hiermee aan de slag te gaan.

Sokken breien dagboek

De Online Handwerk Club

Tijdens de allereerste dagen van de eerste lockdown in 2020 in Nederland startte ik de Online Handwerk Club. Het werd een online plek wekelijks honderden handwerkers samenkomen om te handwerken. Ik ben ongelofelijk trots op dit concept en hoop nog jarenlang met alle handwerkers in Nederland samen te kunnen genieten op de woensdagavond! 

3

Sluit jouw bedrijf of product aan bij Charlingual.com? Neem eenvoudig contact op om de mogelijkheden te bespreken!


    Charlingual

    Hoi, ik ben Charlie. Mij zou je kunnen kennen van de Online Handwerk Club of van mijn vele artikelen over Slow Living, Handwerken en Duurzaamheid. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Wist je dat er iedere werkdag een nieuw artikel of nieuwe video online komt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks! 

    Volg mij online

    Nieuwste blogs