Met Charlingual.com en de Online Handwerk Club hoop ik zoveel mogelijk jonge vrouwen te inspireren om natuurlijk, duurzaam en ontspannen te leven in de 21e eeuw. 

Mijn wensen en dromen voor Charlingual

Momenteel heb ik drie doelen die ik nastreef: 

  1. Content maken die jonge vrouwen inspireert om natuurlijk, duurzaam en ontspannen te leven in de maatschappij van de 21e eeuw.
  2. Ruimte scheppen voor bedrijven die met handgemaakte producten in de weer zijn.
  3. Mijn vaardigheden als (SEO) copywriter en vertaalster inzetten om toffe bedrijven te voorzien van waardevolle content. 

Heb ik jouw interesse weten te wekken? Ik werk dolgraag met bedrijven samen die met de neus dezelfde kant op staan! Daarom maak ik het zo eenvoudig mogelijk om samen te werken. Ik ben dol op concrete plannen en zet ze snel in werking.

Handgemaakt, mijn grote liefde!

Ik ben dol op handgemaakt. Het brengt alles wat ik belangrijk vind bij elkaar. Iets zelf maken is (over het algemeen) duurzaam, met de handwerken werken helpt om te ontspannen en je kunt er prachtige, natuurlijke materialen voor gebruiken. Jonge vrouwen inspireren om iets met hun eigen twee handen te maken is een van de fijnste dingen aan mijn beroep. Heb jij ook een liefde voor handgemaakt en wil jij jouw dienst of product met de handwerkwereld delen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!  

Duurzaamheid zonder overdreven te doen, kan dat?

Duurzaamheid is een hippe term en de afgelopen jaren nemen steeds meer bedrijven en ondernemers hun eigen duurzame handelingen onder de loep. Ook ik heb duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wel ben ik hier heel realistisch in. Hoe zich dat uit?

  • Ik geloof dat duurzamer leven volledig afhankelijk is van de mogelijkheden die een persoon heeft.

Daarom werk ik graag met bedrijven samen die werken aan een duurzamere wereld zonder te roepen dat zij het perfect doen. Heb jij een product ontwikkeld of ben jij bezig met een duurzaam project? Dan schep ik hier graag ruimte voor! Kan ik jou van dienst zijn? Stuur me een berichtje en dan bespreken we de mogelijkheden!

pexels-thevibrantmachine-3066868

Ontspanning vinden in het alledaagse

Open zijn over mentale gezondheid staat bij mij hoog in het vaandel. Nu dat ik heelhuids uit mijn eigen chronische depressie ben gekomen, schep ik ruimte voor anderen om beter in hun vel te kunnen zitten. Tijdens deze uitzending van de Online Handwerk Club met Iris ter Haar bijvoorbeeld, kreeg Iris alle ruimte om te praten over haar boek Een Steekje Los. De stap durven nemen om goed voor zowel je fysieke als mentale zelf te zorgen is vaak groot. Ik inspireer jonge vrouwen graag om deze stap te durven nemen. Dat begint allemaal bij het ervaren van echt ontspanning.

Natuurlijk leven, wat bedoel ik daarmee?

Zoals ik al zei, doe ik niet aan fladdergesprekken.  Ik houd er van om snel tot de kern te komen. Wat ik bedoel met een natuurlijk leven, is daarom heel eenvoudig uit te leggen.

  • De kracht van een frisse neus halen en met je handen in de aarde wroeten.
  • Gezonde, biologische producten in huis halen en meebewegen met de seizoenen van het jaar.

Dat zijn voor mij belangrijke punten als we het hebben over het leven van een natuurlijk leven. Voel jij je met jouw product of dienst aangesproken? Schroom dan niet om me een berichtje te sturen. 

Natural Dying on Wool Achterpand Groningen

Zonder gekkigheid en in de 21e eeuw, zo zie ik dat

Hoewel ik weleens door vrienden, gekscherend, een hippie  genoemd word, maak ik er zelf altijd moderne hippie van. Want ook al geloof ik dat handwerken, duurzaam en natuurlijk leven en tijd en ruimte voor ontspannen zelfontwikkeling nemen van groot belang is, weet ik altijd de vertaling te maken naar hoe de wereld in deze 21e eeuw in elkaar steekt. 

Discord groepen, YouTube video’s, websites bouwen en SEO teksten schrijven. Het is mij allemaal niet vreemd. En als ik er nog niet bekend mee ben, dan leer ik het binnen een handomdraai. 

Ps. Daarnaast geloof ik ook niet dat Bill Gates stiekem een hagedis is, dat we gehersenspoeld worden door 5G of dat we nooit écht op de baan zijn belandt. Kom op zeg 😉 

Blogs Charlingual

Een samenwerking aangaan, eenvoudig gedaan!

Ik ben heel flexibel, dat moet ook wel als Freelancer, en heb inmiddels al wat toffe samenwerkingen achter de rug. Zo werkte ik eerder al samen met Handmade In Holland, Marlaine, en SNURK Amsterdam. Ik werk graag (voor of achter de schermen) met jou om jouw product of dienst meer zichtbaarheid te geven.

Met:

  • 500 YouTube views per week
  • 150 Blog lezers per week
  • 2500 Instagram volgers
  • & een doelgroep van vrouwen die specifiek interesse heeft in mijn vakgebieden

zal dat zeker lukken!

Wil jij samen bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Mijn agenda loopt steeds sneller vol! Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Charlie

Charlingual

Hoi, ik ben Charlie
Mij zou je kunnen kennen van mijn Instagram pagina of de Online Handwerk Club die ik in het voorjaar van 2020 oprichtte. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Dit zijn dan ook dingen waar ik over blog. Wist je dat je onder iedere blog een berichtje achter kunt laten? Ik ben altijd heel benieuwd naar wat jullie van de blogs denken, dus vooral doen!

Volg mij online

WonenWonen

Mijn favo blogs