Er komen vaker hele toffe samenwerkingen op mijn pad. Natuurlijk kan ik daar niet nee te tegen zeggen! Zo stond er in de zomer van 2020 plots een fotografe van de plaatselijke krant op de stoep, of mocht ik een artikel schrijven voor in de Flair. Ook mocht ik voor verschillende online platforms toffe gastblogs schrijven. Op deze pagina deel ik graag al die mooie samenwerkingen met jullie!

Christmaholic pagina

Gastblogs voor Christmaholic.nl

Een aantal jaar kreeg ik op Christmaholic.nl ruimte om een paar patronen uit te werken, enkele informatieve blogs te schrijven en een handjevol quizzen te bedenken. Het was zo’n gezellige samenwerking met Saskis van Christmaholic.nl en ik zou het zo weer doen!

Gastblogs voor Handmade in Holland

Voor Handmade in Holland schrijf ik sinds kort een maandelijkse blog vol met tips en tricks voor iedereen die zelf met handgemaakt aan de slag wilt. Mijn eerste blog is onlangs verschenen!

Handmade in Holland blog
Charlie in het nieuws

In het nieuws!

Ik kwam ook enkele keren in het nieuws. Vooral de Online Handwerk Club was in de zomer van 2020 een nieuwswaardige happening!

Te gast bij…

Naast al deze toffe online samenwerkingen, mocht ik ook offline bij hele toffe evenementen als gast aansluiten! Zoals bij:

Hondenmand Bobbiny

Gastblogs voor Marlaine

Voor marlaine.nl heb ik afgelopen zomer enkele gastblogs mogen schrijven. Wellicht dat hier in de toekomst meer op zullen volgen!


Charlingual

Hoi, ik ben Charlie. Mij zou je kunnen kennen van de Online Handwerk Club of van mijn vele artikelen over Slow Living, Handwerken en Duurzaamheid. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Wist je dat er iedere werkdag een nieuw artikel of nieuwe video online komt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks! 

Volg mij online

Nieuwste blogs