Hey! Mijn naam is Charlie. Ik ben de eigenaresse van Charlingual. Met mijn bedrijf streef ik meerdere doelen na. Mijn passie voor lezen en schrijven combineer ik met veel plezier met mijn passie voor het leven van een natuurlijk en ontspannen leven in de 21e eeuw. Wat dat precies inhoudt? Dat lees je hier!

Hoe begon dit allemaal?

Na mijn studies aan het conservatorium en de pabo besloot ik niet full-time voor de klas te gaan staan. Ik wilde onderzoeken welke andere mogelijkheden er waren. Mijn drive om me verder te ontwikkelen bracht me op het idee om eens met woorden in de weer te gaan. Ik begon naar hartelust te bloggen en ontfermde me over enkele vertaalprojecten. Vanuit mijn achtergrond als bilingual was het voor mij een eitje om Nederlandse teksten te vertalen naar het Engels. 

Constant content creëren

In mijn vrije tijd leerde ik handwerken. Die hobby wilde ik ook een plek geven en ik besloot content hierover te gaan maken. Talloze blogs, social media posts en vlogs kwamen uit mijn vingers. Content creëren voor mijn eigen online kanalen begon steeds interessanter te worden. Ook ontving ik steeds meer aanbiedingen voor toffe samenwerkingen. Zoals bijvoorbeeld Yarn & Colors en Dermamedic. Eind 2018 moest ik, geheel onverwachts, op de rem trappen. Voor mijn eigen gezondheid moest ik per direct stoppen met al mijn werkzaamheden. Zowel het vertalen als het creëren van content moest ik voor een poos volledig loslaten. 

Welkom in het nieuwe jaar!

Ik nam de afgelopen jaren de tijd om opnieuw stil te staan bij mijn eigen gezondheid, mijn eigen behoeften en mijn eigen wensen. Hoe kon ik er nou voor zorgen dat ik gelukkig zou zijn en zou blijven? Na een poos ervaring te hebben opgedaan bij een groot marketingbedrijf hakte ik een dikke, vette knoop door. Ik besloot mijn angsten te omarmen en met volle vaart vooruit te gaan. 

Online Handwerk Club

Mijn wensen en dromen voor Charlingual

Momenteel heb ik twee doelen die ik nastreef: 

  1. Content maken die jonge vrouwen inspireert om natuurlijk en ontspannen te leven in de maatschappij van de 21e eeuw.
  2. Mijn vaardigheden als (SEO) copywriter en vertaalster inzetten om toffe bedrijven te voorzien van waardevolle content. 

Het heeft lang, jarenlang zelfs, geduurd voordat ik eindelijk begreep waar ik mijn energie uit haal. Dit zijn de twee doelen die mij werk laten doen dat zowel bij mij past als gebruik maakt van mijn kwaliteiten. Door deze twee doelen na te streven, weet ik zeker dat ik met de brand Charlingual een toffe carriére tegemoet zal gaan! Heb ik jou interesse weten te wekken? Neem vooral contact met me op! Een (digitaal) kopje koffie drinken en sparren over hoe wij elkaar kunnen helpen kan altijd waardevol zijn.

Charlie

Charlingual

Hoi, ik ben Charlie
Mij zou je kunnen kennen van mijn Instagram pagina of de Online Handwerk Club die ik in het voorjaar van 2020 oprichtte. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Dit zijn dan ook dingen waar ik over blog. Wist je dat je onder iedere blog een berichtje achter kunt laten? Ik ben altijd heel benieuwd naar wat jullie van de blogs denken, dus vooral doen!

Volg mij online

WonenWonen

Mijn favo blogs