Limburgse Handwerk Picknick (297 × 420 mm)

  Jouw naam:

  Jouw email adres:

  Wat doe je liever, breien of haken?

  Vraag en antwoord

  Waar zal de Limburgse Handwerk Picknick plaatsvinden?

  We gaan met z’n allen picknicken en handwerken in het Maaslandpark in Sittard. Begin juli zal er hier een Google Maps kaart komen te staan met de route vanuit het station en een paar leuke tentjes en winkels in Sittard waar je zeker even naar binnen moet wippen!

  Wanneer zal de Limburgse Handwerk Picknick plaatsvinden?

  Op 16 juli van 11.00 tot 16.00. Je mag natuurlijk op elk moment van de dag aan- of afhaken. 

  Moet ik me aanmelden voor de Limburgse Handwerk Picknick?

  Ja, alleen dan ontvang je bij aankomst een geschenkje.

  Moet ik een kaartje kopen voor de Limburgse Handwerk Picknick?

  Nee, het evenement is helemaal gratis! Wel zou ik het fijn vinden als jij je aanmeldt zodat ik ongeveer weet hoeveel mensen we kunnen verwachten.

  Wat moet ik meenemen naar de Limburgse Handwerk Picknick?

  Een picknickmand vol lekkers, je handwerkproject(en) en handwerkspullen die je graag aan een ander zou willen geven.


  Charlingual

  Hoi, ik ben Charlie. Mij zou je kunnen kennen van de Online Handwerk Club of van mijn vele artikelen over Slow Living, Handwerken en Duurzaamheid. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Wist je dat er iedere werkdag een nieuw artikel of nieuwe video online komt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks! 

  Volg mij online

  Nieuwste blogs