Limburgse Handwerk Picknick (297 × 420 mm)

Inmiddels hoef je je niet meer aan te melden om deel te komen nemen met de Limburgse Handwerk Picknick. Hoewel alle projecttassen inmiddels vergeven zijn, ben je nog steeds van harte welkom om zaterdag aan te sluiten! 

Vraag en antwoord

Waar zal de Limburgse Handwerk Picknick plaatsvinden?

Op deze kaart vind je niet alleen de locatie van de Limburgse Handwerk Picknick, maar ook een paar andere leuke tentjes in de stad.

Wanneer zal de Limburgse Handwerk Picknick plaatsvinden?

Op 16 juli van 11.00 tot 16.00. Je mag natuurlijk op elk moment van de dag aan- of afhaken. 

Moet ik me aanmelden voor de Limburgse Handwerk Picknick?

De aanmeldingstermijn is inmiddels voorbij. Je bent nog steeds van harte welkom om aan te sluiten, maar er staat geen projecttasje voor je klaar.

Moet ik een kaartje kopen voor de Limburgse Handwerk Picknick?

Nee, het evenement is helemaal gratis! 

Wat moet ik meenemen naar de Limburgse Handwerk Picknick?

Een picknickmand vol lekkers, je handwerkproject(en) en handwerkspullen die je graag aan een ander zou willen geven.


Charlingual

Hoi, ik ben Charlie. Mij zou je kunnen kennen van de Online Handwerk Club of van mijn vele artikelen over Slow Living, Handwerken en Duurzaamheid. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Wist je dat er iedere werkdag een nieuw artikel of nieuwe video online komt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks! 

Volg mij online

Nieuwste blogs