Limburgse Handwerk Picknick 2023

Vraag en antwoord

Waar zal de Limburgse Handwerk Picknick plaatsvinden?

Op deze kaart vind je niet alleen de locatie van de Limburgse Handwerk Picknick, maar ook een paar andere leuke tentjes in de stad.

Wanneer zal de Limburgse Handwerk Picknick plaatsvinden?

Op 19 augustus van 11.00 tot 16.00. Je mag natuurlijk op elk moment van de dag aan- of afhaken. 

Moet ik me aanmelden voor de Limburgse Handwerk Picknick?

Nee, je hoeft je niet aan te melden voor de Limburgse Handwerk Picknick. Iedereen is welkom.

Zijn er ook dit jaar weer goodiebags?

Hoewel ik dit jaar mijn vingers niet weer zal branden aan gepersonaliseerde goodiebags, ben ik achter de schermen wel bezig met het verzamelen voor een kleinigheidje voor alle bezoekers van de picknick.

Moet ik een kaartje kopen voor de Limburgse Handwerk Picknick?

Nee, het evenement is helemaal gratis! 

Wat moet ik meenemen naar de Limburgse Handwerk Picknick?

Een picknickmand vol lekkers, een gezellig picknickkleed, je handwerkproject(en) en handwerkspullen die je graag aan een ander zou willen geven.

Worden er ook producten en materialen verkocht?

Er zullen een selecte hoeveelheid handwerkers producten bij zich hebben die je kunt kopen.

Is het de bedoeling dat we eten en drinken delen?

Niks hoeft, maar alles mag. Ik neem in ieder geval wat lekkers mee zoals een taart of een salade om te delen. En ik neem een bord, bestek en bekerset mee zodat ik niet te veel mors 😉


Charlingual

Hoi, ik ben Charlie. Mij zou je kunnen kennen van de Online Handwerk Club of van mijn vele artikelen over Slow Living, Handwerken en Duurzaamheid. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Wist je dat er iedere werkdag een nieuw artikel of nieuwe video online komt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks! 

Volg mij online

Nieuwste blogs