Is introvert zijn negatief?

Is introvert negatief?

Ben jij introvert? Dan ben je er vast aan gewend dat hier behoorlijk negatief over wordt gedaan. Waarom? Geen idee! Ik ging eens op zoek naar antwoorden.

Meer sjaals haken a la sascha, Amethistsjaal

De Amethist Sjaal haken

De Amethist sjaal is het perfecte project voor iedere beginnende haakster. Lees maar hoe het mij af ging in mijn Online Handwerk Dagboek

Huishoudtips herfst

Twintig herfstige huishoudtips

Ik ben geen huishoudprinses, maar kan wel genieten van de verschillende taken die een nieuw seizoen brengt. Dit zijn mijn 20 huishoudtips voor de herfst.

Gebreide Halloween sjaal inspiratie

11 Halloween brei- en haak ideeën

Halloween komt eraan! Als je deze blog leest, ben je nét op tijd om aan een tof, handgemaakt halloween project te beginnen. Laat je lekker inspireren!

Pure zonnestralen daglicht

Mijn daglichtlamp en ik

Een winterdepressie is heel vervelend. Ik gebruik een daglichtlamp als ondersteuning zodat ik hier minder last van heb. Dit zijn mijn tips.

Charlie

Charlingual

Hoi, ik ben Charlie
Mij zou je kunnen kennen van mijn Instagram pagina of de Online Handwerk Club die ik in het voorjaar van 2020 oprichtte. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Dit zijn dan ook dingen waar ik over blog. Wist je dat je onder iedere blog een berichtje achter kunt laten? Ik ben altijd heel benieuwd naar wat jullie van de blogs denken, dus vooral doen!

Volg mij online

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Mijn favo blogs