Ik vind het heerlijk om mijn kennis met anderen te delen. Het beantwoorden van vragen van beginnende hakers is helemaal een droom! Dit is voor mij altijd de nummer 1 reden geweest waarom ik graag juf wilde worden. Hoewel voor een klas staan uiteindelijk niet echt mijn ding was, heb ik wel nog steeds een gigantische liefde voor het delen van informatie. Het is niet voor niets dat ik wekelijks inspiratieblogs en andere artikelen publiceer. Niet alleen op Charlingual.com maar ook op andere websites. Nu breid ik mijn manieren om kennis te jullie te delen uit. En wel in de vorm van video’s! Ik beantwoord met veel plezier al jouw beginners haakvragen. Beginnen met haken is heel spannend. Maar ik bekijke met veel plezier samen met jou hoe jij aan de slag kunt gaan met jouw eerste haakproject!

Jouw vraag beantwoordt op YouTube

Ben jij beginnend haker of breier? Dan heb je vast veel vragen! In de YouTube series Crochet Questions beantwoord ik al jullie haakvragen. Wil jij een vraag stellen? Kijk dan eerst even of ik al een informatieve video heb gemaakt waarin ik een soortgelijke vraag behandel. Klik op de video om de playlist te beginnen. Deze korte haakvideo’s helpen jou hopelijk op weg binnen het haken. Ik wil zoveel mogelijk mensen aan het handwerken krijgen en beginnen met haken is een van de manieren om dit doel te behalen!

Alle Crochet Questions op een rij

Iedere maandagavond gaat er om 7 uur een Crochet Questions video of Knitting Know Hows video live. Welke vragen ik al heb beantwoord? Die staan in deze lijst. Klik op de vraag om meteen het antwoord op de vraag te horen:

Meer sjaals haken a la sascha, Amethistsjaal


Charlingual

Hoi, ik ben Charlie. Mij zou je kunnen kennen van de Online Handwerk Club of van mijn vele artikelen over Slow Living, Handwerken en Duurzaamheid. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Wist je dat er iedere werkdag een nieuw artikel of nieuwe video online komt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks! 

Volg mij online

Nieuwste blogs