Gratis candy corn pillow gehaakt

Kerstige handwerkprojecten

Met nog een maand tot aan kerst, heb je nog voldoende tijd om aan een kerstig handwerkproject te beginnen! Deze 20 patronen helpen jou op weg.

Recensie: Creatief met Cricut

Atlj. V. & Teddie. B. hebben hun krachten gebundeld in dit boek. Creatief met Cricut is een heel waardevol boek voor iedereen die een Cricut in huis haalt.

Duurzame adventskalender 2022

13 duurzame adventskalenders

Op zoek naar jouw duurzame adventskalender voor 2022? I’ve got you! In deze blog vind je een overzicht van 13 duurzame kalenders die ik te gek vind.

Charlie

Charlingual

Hoi, ik ben Charlie
Mij zou je kunnen kennen van mijn Instagram pagina of de Online Handwerk Club die ik in het voorjaar van 2020 oprichtte. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Dit zijn dan ook dingen waar ik over blog. Wist je dat je onder iedere blog een berichtje achter kunt laten? Ik ben altijd heel benieuwd naar wat jullie van de blogs denken, dus vooral doen!

Volg mij online

Mijn favo blogs