Advents breinproject Hygge and Hearth

Een adventssjaal breien

Het juiste handwerkproject vinden kan een uitdaging zijn. Gelukkig vond ik in de Hygge and Hearth Sjaal precies wat ik in een adventsproject zocht.

Tips cadeaus breiers

Top 10 brei cadeautips

Op zoek naar cadeaus voor iemand die dol is op breien? In deze blog zetten wij onze top 10 breicadeaus op een rij!

Yarn and Colors Must-Have vos Onesiegurumi

Een Onesiegurumi haken

Een diertje haken zonder alle aan elkaar te moeten naaien? Yes, please! Hoe het haken van een Onesiegurumi ging, lees je in mijn Online Handwerk Dagboek.

Polswarmers haken gratis

Makkelijke polswarmers haken

Tijd om heerlijk zachte polwarmers te haken. Met dit gratis haakpatroon warm jij jouw handen binnen no time op.

Oona Socks breien

Met een lange aanloop en uitdagende momentenen was het breien van mijn Oona Socks een heel avontuur! Lees mee in mijn Online Handwerk Dagboek.

Charlie

Charlingual

Hoi, ik ben Charlie
Mij zou je kunnen kennen van mijn Instagram pagina of de Online Handwerk Club die ik in het voorjaar van 2020 oprichtte. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Dit zijn dan ook dingen waar ik over blog. Wist je dat je onder iedere blog een berichtje achter kunt laten? Ik ben altijd heel benieuwd naar wat jullie van de blogs denken, dus vooral doen!

Volg mij online

Mijn favo blogs