Deze creatieve evenementen in Nederland mag je niet missen!

Heb jij zin om dit najaar op bezoek te gaan bij een creatieve beurs of aan te sluiten bij een ander creatief evenement? In dit handig overzichtje vind je alle beurzen en evenementen die dit najaar in Nederland plaats gaat vinden. Zo ben jij helemaal op de hoogte en kun je eenvoudig en snel jouw kaartje scoren!

Nu dat evenementen weer (in zekere zin) toegestaan zijn, staat mijn agenda plots vol toffe afspraken. Creatieve evenementen en creatieve beurzen zijn in Nederland ontzettend populair. Of je nou houdt van papier, kaarten en boekjes, van haken, breien en knopen of van stippen, tekenen en stempelen. Op creatieve beurzen vind je werkelijks alles op handwerk gebied. Hoewel beurzen vaak druk en overweldigend kunnen zijn , zijn ze het wel meer dan waard. Met gelijkgezinden babbelen, ontwerpers en bedenkers ontmoeten en mooie producten in je handen kunnen nemen. Creatieve beurzen en creatieve evenementen zijn voor creatieve mensen ontzettend waardevol. Dit najaar worden er enkele creatieve beurzen georganiseerd. Natuurlijk zal ik er ook een paar gaan bezoeken! 

Creative Life bezoeken 2021

Creative Life

Dit jaar zal ik voor het eerst een bezoekje brengen aan Creative Life. Dit mooie evenement wordt gevuld met kraampjes vol interessante, creatieve makers zoals ItsOOAK, Brandt kaarsen en By Manoa
Wanneer: 12 – 15 november 2021
Waar: Werkspoorkathedraal, Utrecht
Prijs van een kaartje: €14,50 (inclusief totebag!)

Op bezoek bij Creaweekend Hardenberg 2021

Creaweekend Hardenberg

Ben je expert, beginner of op zoek naar een nieuwe hobby? Voor iedere creatieveling is er iets te doen! Je gaat naar huis met veel nieuwe ideeën én natuurlijk alle benodigdheden om je nieuwe kennis direct in te zetten. Creaweekend Hardenberg ziet er heel gezellig uit.

Wanneer: 1- 3 oktober 2021
Waar: Energieweg 2, Hardenberg
Prijs van een kaartje: €9,50

Op bezoek bij de Nederlandse breidagen 2021

Nederlandse Breidagen

Hou jij van breien en haken? Dan moet je de Nederlandse Breidagen al eens bezocht hebben! Wat een schat aan kennis hebben ze daar in huis!

Wanneer: 15 & 16 oktober 2021
Waar: IJselhallen, Zwolle
Prijs van een kaartje: €10,-

Op bezoek bij KreaDoe 2021

KreaDoe

KreaDoe is het grootste creatieve evenement in de Benelux Je vindt in de vele hallen werkelijk álles dat je zoekt om met jouw creatieve hobby aan de slag te gaan. 

Wanneer: 27 t/m 31 oktober 2021
Waar: Jaarbeurs, Utrecht 
Prijs van een kaartje: €11,50,-

Creaweekend Rijswijk bezoeken 2021

Creaweekend Rijswijk

Komende editie van Creaweekend Rijswijk belooft weer een groot, creatief feest te worden. Nu dat de handwerkdagen samen zijn gegaan met het Creaweekend in Rijswijk, valt er nog veel meer te zien en te beleven.

Wanneer: 19 – 21 november 2021
Waar: De Broodfabriek, Rijswijk
Prijs van een kaartje: €8,-

Wat doe je zoal op een creatieve beurs?

Een van mijn allereerste blogs op Charlingual.com ging over mijn liefde voor creatieve beurzen. De gezelligheid, alle mooie producten en vooral nieuwe informatie, stijlen en mogelijkheden hebben mij altijd al enorm aangesproken. Hoewel creatieve beurzen best indrukwekkend kunnen zijn, heb ik ook een blog gevuld met tips over hoe je tijdens een creatieve beurs toch ontspanning kunt vinden. Zie ik jou dit najaar tijdens een van deze beurzen? Lijkt me onwijs gezellig!

Deel deze post met jouw vrienden en familie! 

Charlie

Charlingual

Hoi, ik ben Charlie
Mij zou je kunnen kennen van mijn Instagram pagina of de Online Handwerk Club die ik in het voorjaar van 2020 oprichtte. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Dit zijn dan ook dingen waar ik over blog. Wist je dat je onder iedere blog een berichtje achter kunt laten? Ik ben altijd heel benieuwd naar wat jullie van de blogs denken, dus vooral doen!

Volg mij online

Mijn favo blogs