Gebreide muts met edelstenen

Een simpele muts breien

Ik haakte laatst heel spontaan een mandala. Hoe jij ook een makkelijke mandala zoals deze kunt haken, lees je hier!

Mandala haken simpel

Een makkelijke mandala haken

Ik haakte laatst heel spontaan een mandala. Hoe jij ook een makkelijke mandala zoals deze kunt haken, lees je hier!

Alternatieve paaseieren tips

Ideeën voor alternatieve paaseieren

Ieder jaar met Pasen verstoppen mijn ouders paaseieren in de tuin. Waarom? Waarom niet! Dit jaar ben ik op zoek gegaan naar een paar alternatieve opties voor paaseieren. Dit zijn mijn tips!

Avocado Tasjes verven

Natuurlijk verven met Avocado Tasjes

Verven met natuurlijk middelen. Het is iets wat veel handwerkers wel eens uit hebben geprobeerd. Ook ik heb mezelf erin zitten verdiepen. Lees hier hoe het zit.

Gebride babymutsjes

Hoe brei je gemakkelijk een baby muts?

Ik ben altijd op zoek naar breiprojecten waar ik heel weinig bij hoef na te denken. Mijn handen aan het werk zetten en uiteindelijk nog maar een paar dingetjes doen om mijn project af te ronden vind ik zó fijn! Deze muts is zeker zo’n project.

Online Handwerk Club

Feest bij de Online Handwerk Club

De Online Handwerk Club bestaat 1 jaar, dat betekent dat we een feestje gaan bouwen. En bij een feestje hoort natuurlijk een mooie Give Away!

Charlie

Charlingual

Hoi, ik ben Charlie
Mij zou je kunnen kennen van mijn Instagram pagina of de Online Handwerk Club die ik in het voorjaar van 2020 oprichtte. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Dit zijn dan ook dingen waar ik over blog. Wist je dat je onder iedere blog een berichtje achter kunt laten? Ik ben altijd heel benieuwd naar wat jullie van de blogs denken, dus vooral doen!

Volg mij online

Mijn favo blogs