Handwerk Evenementen in Nederland ~ Handwerk inspiratie

Het handwerkseizoen is begonnen! Althans, ik vind dat op 1 september ieder jaar het handwerkseizoen weer begint. De tijd waarin we onze verzameling wolletjes doorpluizen op zoek naar het perfecte garen voor een nieuw project, alle handgemaakte vesten, truien en sokken van zolder halen onze avonden doorbrengen voor een hardvuurtje met een handwerkproject op schoot. Maar in het najaar worden er ook altijd hele leuke handwerkevenementen georganiseerd! Dus, wil jij jouw mede-handwerkers op een inspirerende plek ontmoeten? Ben jij op zoek naar nieuwe materialen om mee aan de slag te gaan? Of wil je gewoon een dag wolletjes voelen? Scroll dan verder en ontdek welke evenementen je dit najaar niet mag missen!

Flor Sweater (10)
Op bezoek bij de Nederlandse breidagen 2021

De Nederlandse breidagen vinden dit jaar op 14 en 15 oktober plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Het worden, zoals vanouds, weer twee dagen gevuld met inspirerende workshops (zoals deze workshop van Draadkracht). De boeklancering van Knit. Sleep. Repeat en stands vol prachtige handwerk materialen. De breidagen zijn echt voor iedere handwerker en je gaat gegarandeerd vol inspiratie naar huis! Wil je tickets kopen? Klik hier!

Op bezoek bij KreaDoe 2021

KreaDoe is het volgende evenement op de planning. Van 26 t/m 30 oktober worden twee zalen van de Jaarbeurs in Utrecht gevuld met creatieve stands. Hoewel KreaDoe heel veel verschillende mensen aanspreekt, is het voor handwerkers toch wel een heel bijzonder evenement. Merken zoals Durable en  Scheepjes tonen er hun nieuwste producten en fantastische ontwerpers zoals Alexa van Amilishly, Tante Setje en The Guy with the Hook vieren dat hun nieuwe boeken gelanceerd zijn en er zijn ontzettend veel kraampjes die handwerkproducten verkopen. Een waar walhalla voor handwerkers dus! Tickets voor KreaDoe koop je hier.

Het laatste handwerkevenement van het seizoen is al jaren de Handwerkbeurs in Zwolle. De Handwerkbeurs vindt van 9 t/m 12 februari plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Je begint het seizoen en eindigt het seizoen dus in Zwolle. Gezellig he! Tickets voor de Handwerkbeurs koop je hier.

Deel deze post met jouw vrienden en familie! 


Charlingual

Hoi, ik ben Charlie. Mij zou je kunnen kennen van de Online Handwerk Club of van mijn vele artikelen over Slow Living, Handwerken en Duurzaamheid. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Wist je dat er iedere werkdag een nieuw artikel of nieuwe video online komt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks! 

Volg mij online

Nieuwste blogs

This Post Has One Comment

  1. Lorin

    Oeh dit is pas handig! Nu kan ik ze lekker in de agenda zetten

Leave a Reply