Trumpy, een YLA box design

Daar staat hij dan. De hond doet een stapje dichterbij en rent dan van schrik de andere kant op. Tja, dat is inderdaad het effect dat de huidige president van de Verenigde Staten op vrouwen heeft. Gelukkig is dit haaksel slechts een replica, een karikatuur, van president Trump. Van een doos vol materialen en een patroon naar een volledige amigurumi olifant, en niet een kleintje ook niet!

 

Als YLA brand rep aan de slag

Toen ik vorige maand YLA ‘brand representative’ werd, wist ik stiekem wel een klein beetje waar ik aan begon. Een doos vol mooie materialen, een bijbehorend patroon en een paar kleine presentjes. Maar het zou nog even een grote verassing blijven wat ik daadwerkelijk in de post zou ontvangen.

Ik had het afgelopen jaar mijn ogen uitgekeken. Maandelijks kwamen er allerlei foto’s van de nieuwste YLA box online te staan. Foto’s van de leukste ontwerpen, van o.a. Handmadejolie , Crochet Rainbow Tales  en Sunny Designs , vulden mijn Instagram feed en ik was telkens weer benieuwd naar de inhoud van de nieuwe box.

Proppie vol!

Begin mei kwam mijn eerste YLA box dan eindelijk aan. De doos was wat groter dan ik verwacht had (ik ben verschrikkelijk slecht in het schatten van dit soort dingen) en zat proppie vol met gave materialen. Het werd al snel duidelijk wat ik zou gaan haken deze maand. Een parodie van die grote vent die het momenteel voor het zeggen heeft in Amerika.

Photo 03-05-2019, 18 16 21

In de doos:

Gedurende een week, d’r zat lekker vaart in, kwam Trumpy steeds meer tot leven. Het patroon was lekker toegankelijk en alles haakte lekker weg. Het was eens lekker om een amigurumi te maken waarbij je niet zo hoeft te frunniken op het einde!

Zorg en aandacht

Hoewel ik eerder altijd twijfelde om een ‘subscription box’ voor mezelf te kopen, weet ik nu wel beter. De zorg en aandacht die overduidelijk te merken is in deze box zorgden er voor dat het hele avontuur een waar cadeautje was. Ik zou zelfs overwegen om een box cadeau te doen aan een haakvriendin of vriend! 

Terwijl ik aan Trumpy haakte ben ik vaker stil blijven staan bij de veranderingen die Amerika de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Wetten die, in mijn ogen althans, belangrijk zijn, zijn teruggedraaid en heel veel mensen hebben hier heel veel last van. De hele wereld vond het wel grappig toen Trump enkele jaren geleden zei dat hij president wilde worden maar inmiddels weten ook heel veel mensen wel beter. Van zijn gedrag tegenover immigranten, naar zijn uitspraken over vrouwen en al het andere waar hij de afgelopen jaren invloed op heeft gehad. Ik hoop dat iedereen die deze box heeft ontvangen, tijdens het haken ook even stil heeft gestaan bij hoe het er op dit moment in de wereld eraan toe gaat.

YLA box kopen?

Inmiddels is de box van volgende maand al helemaal uitverkocht. Dat gebeurde gewoon binnen een paar dagen! Het wordt een jubileumnummer, YLA box bestaat namelijk 1 jaar, en het thema hint al naar een heel tof ontwerp.

Als je voor de maand juli een box wil gaan bestellen, dan kun je nog gebruik maken van mijn kortingscode. Met de code YLABOXCHARLIE10 krijg je 10% korting op je eerste box!

 

Wat vind jij van de box? Is het een gewaagd ontwerp of kun jij er wel om lachen? En zou jij in de toekomst een box bestellen? Ik ben enorm benieuwd!