Jullie favoriete weekend ontbijt recepten

Ontbijten is voor mij de meeste dagen een ding. Waar ik mensen ken die al 20 jaar iedere ochtend ontbijten met een boterham met chocopasta, zit ik altijd te wikken te wegen. Zeker als ik niet lekker in m’n vel zit, vind ik ontbijten heel lastig. Maar door meerdere opties in huis te hebben, lukt het inmiddels meestal wel om in de ochtend stevig te eten. Goed ontbijten maakt zó’n groot verschil uit voor de rest van je dag! In het weekend vind ik het lekker om de tijd te nemen wat uitgebreider te ontbijten. Maar, ik was een beetje door mijn ideeën heen. Gelukkig hadden jullie meer dan genoeg tips! Dus heb ik  van jullie tips een blog gemaakt. Ben jij nog op zoek naar lekkere ontbijtjes? Dan moet je hier wezen! 

 • Yoghurt met verschillende soorten fruit
 • American pancakes
 • Ontbijtmuffins; deze heerlijke vegan onbijtmuffins met kaneel en appel van Foody bijvoorbeeld!
 • Bananenbrood 
Recept ontbijtmuffins
 • Overnight oats; dit FODMAP recept van buikfijn.com bijvoorbeeld lijkt me heerlijk! 
 • Scrambled eggs met spekjes
 • Chiazaad pudding
 • Geroosterd rozijnenbrood met kaas
 • Schuimomelet
Aardbeien op beschuit
 • Toast
 • Griekse yoghurt met granola
 • Spel banaan pannenkoeken
 • Homemade eiersalade
 • Breakfast cookies; deze koekjes van Chickslovefood zijn heel populair
Recept breakfast cookies
 • Griekse yoghurt met fruit en honing
 • Havermout met vers fruit
 • Magere kwark met sinaasappel en muesli
 • Broodje pindakaas, aardbeien en kokos
 • Gezonde wafels
 • Appaltaartpap
 • Breakfast burrito; het was even lastig om een goed recept te vinden maar dit Engelse recept van Fooditus dekt denk ik wel de lading. 
Hoe maak je een onbijt burrito

Zo, en nu ben ik aan het watertanden! En dat terwijl ik dit typ het tijd is om avondeten te koken. Heb jij nog lekkere ontbijtrecepten? Deel ze vooral hieronder!

KokenKoken

Deel deze post met jouw vrienden en familie! 

Charlie

Charlingual

Hoi, ik ben Charlie
Mij zou je kunnen kennen van mijn Instagram pagina of de Online Handwerk Club die ik in het voorjaar van 2020 oprichtte. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Dit zijn dan ook dingen waar ik over blog. Wist je dat je onder iedere blog een berichtje achter kunt laten? Ik ben altijd heel benieuwd naar wat jullie van de blogs denken, dus vooral doen!

Volg mij online

Mijn favo blogs