Feest bij de Online Handwerk Club

15 maart 2020. In het nieuws hoorden we in heel Nederland dat alles op slot zou gaan. De scholen dicht, de werkplekken dicht, de winkels dicht. Het was enorm schrikken. De Online Handwerk Club was voor mij, en veel anderen, een lichtpuntje. En hoewel het jammer is dat we een jaar verder zijn en alles voor de zoveelste keer op slot is, kunnen we wél vieren dat de OHC na 1 jaar nog steeds iedere week door honderden mensen gekeken wordt!

Online Handwerk Club logo

Wat begon als een oproep om gezellig te komen videobellen en handwerken tegelijkertijd is inmiddels uitgegroeid tot een wekelijkse stream op YouTube. Iedere week kijken er zo’n 100 mensen live mee. Ook kijken er honderden de uitzending achteraf terug. 

OHC

Iedere week sluiten de gezeligste gasten aan om te kletsen over hun projecten en ook jullie foto’s mag ik iedere week weer delen. Het is altijd zó fijn om op woensdagavond mijn avond samen met jullie door te brengen!

2021 Online Handwerk Club achtergrond

Om te vieren dat de Online Handwerk Club 1 jaar bestaat zal er op 17 maart een feestje gebouwd gaan worden tijdens de uitzending. Pak je glas bubbels erbij, draag een feestelijke outfit en klets gezellig mee in de chat! Ook zal ik een paar van de leukste momenten uit het afgelopen jaar delen en zal ik een toffe prijs weg gaan geven. 

Om te vieren dat de OHC 1 jaar bestaat, geef ik een prijzepakket ter waarde van €50 weg! Allereerst ontvang je €30,- shoptegoed die je kunt besteden bij jouw lokale wolwinkel. Daar bovenop ontvang je het Online Handwerk Club must-have pakket uit de eerste collectie van de Winkel van Charlingual, een setje handgemaakte zonnesteen stekenmarkeerders, een hadgeverfde tas van Avocadotasjes en natuurlijk wat lekkers voor tijdens het handwerken!

KreaDoe 2021 OHC

Wil jij verzekerd zijn van een kans om de mooie prijs te winnen? Zorg er dan voor dat je geabonneerd bent op mijn YouTube Kanaal en dat je er 17 maart live bij bent! Kun je er niet live bij zijn? Niet getreurd! Laat hieronder een berichtje achter dat je er helaas niet bij zult zijn en dan maak je alsnog kans op het mooie prijzenpakket!

Online Handwerk Club

Ps. Ik ben ook nog op zoek naar jullie lievelingsmomenten uit de afeglopen 60 afleveringen. Dus, ben jij toevallig afleveringen terug aan het kijken? Of weet jij precies tijdens welke uitzending jij dubbel hebt gelegen? Stuur me een berichtje en dan zorg ik er voor dat dat moment in de speciale feestuitzending komt!

Deel deze post met jouw vrienden en familie! 

Charlie

Charlingual

Hoi, ik ben Charlie
Mij zou je kunnen kennen van mijn Instagram pagina of de Online Handwerk Club die ik in het voorjaar van 2020 oprichtte. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Dit zijn dan ook dingen waar ik over blog. Wist je dat je onder iedere blog een berichtje achter kunt laten? Ik ben altijd heel benieuwd naar wat jullie van de blogs denken, dus vooral doen!

Volg mij online

WonenWonen

Mijn favo blogs

This Post Has 4 Comments

 1. Winandi Ebbers

  Leuk!! Meestal lukt het helaas niet om de hele uitzending er live bij te zijn. Terug kijken en ondertussen handwerken is heerlijk. Soms zo aan het luisteren dat het haakwerk blijft liggen haha. De ene keer is het gezellig, de andere keer interesant en leerzaam. De uitzending die mij bij is gebleven is van Wim waar ik nog nooit van gehoord had, als mijn gehaakte sokken af zijn ga ik sokken proberen te breien….. De uitzendingen van mensen die je via de sosials ‘kent’ zijn ook vaak gezellig, zoals Mike, Vonne, Sietske. Maar ook Tessa met haar eerste boek als prijs van wolplein. Dus het is gewoon altijd leuk en gezellig. Bedankt voor deze gezellige uren en heel veel succes ook prive.

  1. Dag Winandi,
   Wat een onwijs lief bericht. Hartstikke bedankt dat je er even een momentje voor hebt genomen!
   Liefs, Charlie

   1. Sandra

    Gefeliciteerd, 1 jaar alweer! Ik kan er de 17e biet live bij zijn, maar ga zeker terug kijken onder het genot van bubbels en mijn breiprojectje: snowcardigan.
    Veel plezier met de uitzending.

Leave a Reply