De fijne dingen van juni

Ik speelde al een poos met het idee om aan het einde van een maand een lijst te maken met fijne dingen, gedachtes en plekken die ik ben tegengekomen. Gewoon fijne dingen waar je van kunt genieten. Dus hierbij de nieuwe, maandelijkse rubriek: De fijne dingen!

Keramiekworkshop kleurenpallet

Een workshop volgen bij Atelier W

Begin deze maand volgden een vriendin en ik een hele toffe keramiek workshop bij Atelier W. Hoewel we de kommen en borden die we gemaakt hebben nog niet in huis hebben (ze moesten natuurlijk nog afgebakken worden toen wij de workshop verlieten) was de workshop alleen al een groot avontuur! Bovendien verbleven we het hele weekend in Arnhem, wat op zich als reuze gezellig was!

Deze toffe kringloper pin 

Begin deze maand won ik deze te gekke pin van @_debovensteplank. Ik doe haast nooit mee aan give aways dus het was super leuk om deze pin te winnen! Zodra ik d’r binnenkreeg spelde ik de pin op en toen ik die dag even in de stad was op zoek naar een product kreeg ik het advies om eens bij de kringloop te kijken. Geniaal! 

Kringloper pin
Feest- en gelukspoppetjes haken

Feest- en gelukspoppetjes haken van Annemarie Arts

Afgelopen maand kwam het nieuwste boek van Annemarie Arts uit. Feest- en gelukspoppetjes haken staat weer vol eenvoudige, supercreatieve haakpatronen. Ik maakte al een cadeautje voor een goede vriend. gewoon even tussen de soep en de aardapellen door. Jij maakt deze maand kans om dit nieuwe haakboek te winnen. Onderaan deze blog lees je hoe!

Deze fijne kiemgroente mix 

Ik probeerde deze maand een nieuwe zak kiemgroente zaden uit. Deze mix van de Dille & Kamille bevat allerlei soorten groentjes en ze groeien razendsnel! Ideaal dus voor op een cracker maar ook voor door de salade en als garnering op soep. Ik deelde overigens als mijn duurzame Tuinkers Tips in een blog. Heb jij ‘m al gelezen?

Dille & Kamille Salade Mix Kiemgroente
Gehaakt vest op oranje jurkje

Eenvoudig zelf kleding vermaken

Dit vest hing alweer een poos in mijn klerenkast. Wat was ik blij toen ik besloot om het vest deels uit te halen en opnieuw te haken! Van een te groot en lubberig vest heb ik nu een comfortabel en modern vest weten te maken. 

Met alpacas wandelen

Ik heb hier slechts 3 woorden voor… They’re so fluffy! 
Met alpaca’s wandelen is echt zó fijn en gezellig. Ze lopen super gemoedelijk hun vaste route en wij mochten met ze meewandelen. Wat een gezelligheid zo heerlijk in de natuur!

Charlie met alpacas

De feel good film In the Heights

Ik ben DOL op musicals. Wisten je dat al? Deze maand keek ik halsreikend uit naar In the Heights. Deze nieuwe film van Lin Manuel Miranda is gebaseerd op de gelijknamige broadway musical (ook van zijn hand overigens). Wat een toffe film met catchy muziek! Bizar hoe dat eigenlijk werkt. De film speelt zich af op een plek waar ik waarschijnlijk nooit zal komen, Washington Heights, over een groep mensen die ik nooit zal kennen, immigranten vanuit allerlei caribische gebieden. Tóch werd ik helemaal meegezogen in hoe zij hun leven leiden en waar ze allemaal mee te maken krijgen. Echt een fantastische film!

De leren labels van Marlaine

Toen ik mijn gehaakte vest voor de 2e keer maakte afgelopen maand, wilde ik er ook een label aan toevoegen. Deze toffe label van Marlaine is hier perfect voor! Op het moment zijn alle leren labels in de sale. Dus, wordt je enthousiast hiervan? Klik dan hier en bestel jouw eigen leren labels!

Marlaine label in gehaakt vest
Lazy daisy borduursteek op jeansjas

Borduren!

Vorig jaar probeerde ik voor het eerst om kruissteekjes te borderen. Aan het einde van juni besloot ik spontaan om ook eens een andere steek te proberen. Het werd de Lazy Daisy steek. Zo eenvoudig en met zo’n leuk resultaat! Ik kocht mezelf een ander borduurpakketje om nog meer steken te oefenen. I’m hooked! Oh ja, ik kocht voor in de Give Away van deze maand ook een klein borduurpakketje om weg te geven. Wil jij winnen? Lees dan verder!

De Online Handwerk Club labels

Deze labels liet ik speciaal voor de Online Handwerk Club mondkapjes maken. Maar zodra ik ze in huis kreeg, zag ik allerlei nieuwe mogelijkheden met ze! Wie weet breng ik ooit een lijn labels uit die jij op jouw handwerkprojecten kunt naaien. Wat denk jij? Doen?

Online Handwerk Club labels
Lazy daisy borduursteek op jeansjas

De lancering van de Offline Handwerk Club sponsoractie

Wat is het toch altijd weer spannend  om iets nieuws te lanceren! Het allerlaatste project van juni was het lanceren van de Offline Handwerk Club sponsoractie. Door €1, €3, €5 of €10 te sponsoren krijg jij hele leuke dingen en help je mee met het verminderen van de onkosten die ik maak tijdens het maken van de Offline Handwerk Club! Wil jij ook een bijdrage leveren? Klik dan hier!

Win jouw eigen pakketje fijne dingen!

Ook deze maand kun jij jouw eigen pakketje fijne dingen winnen! Het enige dat jij hoeft te doen is hieronder te delen wat voor fijns jij in juni hebt meegemaakt. Neem een momentje om terug te blikken op jouw maand en deel met ons wat jij allemaal hebt ervaren! Deze give away loopt tot 16 juli. 

Deel deze post met jouw vrienden en familie! 

Charlie

Charlingual

Hoi, ik ben Charlie
Mij zou je kunnen kennen van mijn Instagram pagina of de Online Handwerk Club die ik in het voorjaar van 2020 oprichtte. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Dit zijn dan ook dingen waar ik over blog. Wist je dat je onder iedere blog een berichtje achter kunt laten? Ik ben altijd heel benieuwd naar wat jullie van de blogs denken, dus vooral doen!

Volg mij online

Mijn favo blogs