Kerst! I love it 🎄🎅

Drinken uit kerstmokken, genieten van de lampjes in de kerstboom, smikkelen van kerstchocola en natuurlijk meezingen met alle kerstmuziek. Ik word er gewoon heel gelukkig (en vaak emotioneel) van! 

Deze maand kun je op Charlingual.com daarom ook extra blogs en artikelen vinden die allemaal met kerst te maken hebben. 

Zoek jij inspiratie voor extra kerstige handwerk projecten? Klik op de foto hier onder.

Zoek jij nog last minute cadeautips? Er staan ook een paar blogs online die jou op weg kunnen helpen! Klik op de foto om naar alle blogs met cadeautips te gaan. 

Dit jaar doe ik voor het eerst mee met Vlogmas! Wat een avontuur is het al (en op het moment staat slechts nog dag 1 online!) Klik op de foto om naar de playlist vol Vlogmas video’s te gaan. 

Ben jij op zoek naar de speciale Spotify Playlists die wij in Vlogmas dag 2 gemaakt hebben? Klik op de foto van de playlist en je wordt er automatisch naartoe gebracht!

Charlie

Charlingual

Hoi, ik ben Charlie
Mij zou je kunnen kennen van mijn Instagram pagina of de Online Handwerk Club die ik in het voorjaar van 2020 oprichtte. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Dit zijn dan ook dingen waar ik over blog. Wist je dat je onder iedere blog een berichtje achter kunt laten? Ik ben altijd heel benieuwd naar wat jullie van de blogs denken, dus vooral doen!

Volg mij online

Kerstige inspiratieblogs