Op deze pagina vind je een overzicht van alle gasten die tot nu toe tijdens de Online Handwerk Club hebben aangesloten. Wat een gezellige boel! Klik op een aflevering of naam van een gast voor meer informatie.

Afleveringen 1, 2 en 3 zijn nooit op YouTube terecht gekomen. Tijdens afleveringen 4 t/m 13 kon iedereen, tegelijkertijd inbellen. Hoewel het wel altijd ontzettend gezellig was, was het ook nogal chaotisch. Om er nou achter te komen wie precies tijdens die eerste paar uitzendingen allemaal mee hebben gedaan, zul je de uitzendingen zelf echt even moeten terugkijken.

Vlogmas dag 1 
Vlogmas dag 2
Vlogmas dag 3
Vlogmas dag 4
Vlogmas dag 5
Vlogmas dag 6
Vlogmas dag 7
Vlogmas dag 8
Vlogmas dag 9
Vlogmas dag 10
Vlogmas dag 11
Vlogmas dag 12
Vlogmas dag 13
Vlogmas dag 14
Vlogmas dag 15
Vlogmas dag 16
Vlogmas dag 17
Vlogmas dag 18
Vlogmas dag 19
Vlogmas dag 20
Vlogmas dag 21
Vlogmas dag 22
Vlogmas dag 23
Vlogmas dag 24 

Charlie

Charlingual

Hoi, ik ben Charlie
Mij zou je kunnen kennen van mijn Instagram pagina of de Online Handwerk Club die ik in het voorjaar van 2020 oprichtte. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Dit zijn dan ook dingen waar ik over blog. Wist je dat je onder iedere blog een berichtje achter kunt laten? Ik ben altijd heel benieuwd naar wat jullie van de blogs denken, dus vooral doen!

Volg mij online

Mijn favo blogs