Het Carlton President Hotel in Utrecht: Een heerlijk nachtje.

Na een lange dag in Utrecht kwamen we aan bij het hotel. De kleurrijke entree gaf al meteen een warm en rijk gevoel en we verheugden ons erop om onze kamer te ontdekken. Mijn zusje, Millie, en ik bleven een nachtje in het Carlton President Hotel in Utrecht. Wat een heerlijk verblijf was dat! Ik vind het altijd ontzettend leuk om op onderzoek uit te gaan in een hotel. Of je nou een week of slechts een nachtje blijft slapen. De rijkgekleurde interieur sprak mijn onderzoekend hart meteen aan en ik was ontzettend benieuwd naar wat ik allemaal zou aantreffen in dit hotel…

Nadat we hadden ingecheckt en onze kamer hadden gevonden, gingen we op onderzoek uit in het hotel. We kwamen verschillende kleuren kamers tegen. Allemaal met een eigen stijl en allemaal met iets moois te bieden. Zoals een ruimte met een gigantisch whiteboard muur, een koffie- en theehoek met heerlijk ruikende theekruiden en koffiebonen en een biljartkamer.

Eenmaal terug gekomen op onze kamer gingen we daar verder op ontdekking want man man man wat was de badkamer prachtig! We hadden een kamer met badkamer ensuite en de grote regendouche maar ook de tegels en accessoires waren om van te smullen.

 

De Carlton President is net buiten het centrum van Utrecht. Net naast de A2 en op zo’n 15 minuten van het Centraal Station in Utrecht. Maar als je naar buiten kijkt, zou je dat haast niet merken. Ik kan me voorstellen dat je hier op een zondagochtend nog rustig een rondje zou kunnen wandelen.

In Restaurant One24 kregen we een heerlijke maaltijd aangeboden met verschillende gerechten, waaronder een Buratta, Soft Shell Crab en Panna Cotta. Samen met onze heerlijke cocktails, een Flaming One24 en een Rhumble, waren wij wel een paar uurtjes zoet.

Uiteindelijk hebben we urenlang getafeld en genoten van al het heerlijke eten. Vooral de Softshell crab was een favoriet! Althans, toen we erachter waren gekwamen dat we de krab écht helemaal konden eten (vandaar de naam softshell)… Wouw! Wat was dat lekker!

Helaas is het niet meer gelukt gebruik te maken van een van de ontspan ruimtes. Zoals de spelletjes ruimte, inclusief kast vol spellen en biljarttafels, of de sauna, Turks stoombad en whirlpool. Maar er was wel nog tijd voor een gezichtsmaskertje en heel veel hilariteit.

Toen we ’s ochtends uitgerust en wel wakker werden en hadden gedoucht (en in Millie d’r geval zelfs gefitnest!) zochten we een plekje in het restaurant voor een heerlijk ontbijt. Gelukkig kan ik inmiddels Gluten en Zuivel weer grotendeels tolereren maar als dat niet het geval was geweest had ik toch heerlijk kunnen genieten. Een uitgebreid ontbijtbuffet inclusief verse eitjes stond op ons te wachten.

Wat een heerlijk verblijf was het in het Carlton President Hotel! Lekker uitgerust en met een ontzettend voldaan en gevoel, konden wij er weer een dagje in Utrecht tegenaan. Wat mij betreft, verblijf ik hier iedere keer als ik een nachtje in Utrecht wil blijven en ik raad jou van harte aan dat ook te doen!

Ik heb stiekem ook een korte vlog gefilmd tijdens ons verblijf. Met hele andere beelden dan de foto’s die ik hier heb geplaatst! Wil je die ook zien? Houd dan mijn IGTV in de gaten.

Dankjewel Carlton President Hotel Utrecht, en tot ziens!

xxx Charlie