Creatieve Evenementen in Nederland

In het najaar en in de winter begint het bij veel creatieve te kriebelen. Een leuk DIY project, een prachtig handwerkproject of een ander soort creatief project. Er moet NU iets gemaakt worden! Gelukkig wordt er allerlei leuks georganiseerd op verschillende plekken in Nederland. Dus, wil jij jouw mede-creatievelingen op een inspirerende plek ontmoeten? Ben jij op zoek naar nieuwe materialen om mee aan de slag te gaan? Scroll dan verder en ontdek welke creatieve evenementen je dit najaar niet mag missen!

Zelfgemaakt boxpakje babykamer handgemaakt

Dit jaar vindt het Crea Weekend in Hardenberg op 7, 8 en 9 oktober plaats. Enthousiaste maar vooral ook unieke standhouders die staan te popelen om al hun creativiteit met je te delen. Zij bieden o.a. bullet journal, keracoat, zilverklei, daimondpainting, sieraden maken, leerbewerking, haken, breien, borduren, schilderen, drybrush, vilten, houtgraveren en nog veel meer. Tijdens de vele leuke workshops kun je gezellig zelf aan de slag en het allemaal zelf uitproberen. Je kaartje voor Crea Weekend Hardenberg scoor je hier.

Op bezoek bij KreaDoe 2021

KreaDoe is het grootste creatieve evenement in Nederland. Dit evenement wordt al jaar en dag in de Jaarbeurs in Utrecht georganiseerd. Dit jaar zal het plaatsvinden van 26 t/m 30 oktober. Je kunt er werkelijk van alles vinden. Ik ben vooral dol op het opdoen van inspiratie en het spreken van verschillende mensen. Het is altijd ongelofelijk gezellig!  Tickets voor KreaDoe koop je hier.

Creatief evenementen 2021

Creative Life is een prachtig evenement gevuld met creatievelingen, interessante sprekers en prachtige standjes. Je kunt bij dit creatieve evenement talloos veel workshops volgen die jou vervolgens weer inspireren om thuis verder aan de slag te gaan. Wil jij er dit jaar bij zijn? Koop dan hier je kaartje.

Creatieve evenementen Nederland

Tot slot het Crea Weekend in Rijswijk. In 2022 vindt dit evenement twee keer plaats. Op 16, 17 & 18 september en op  25, 26 & 27 november. Met een uitgebreid programma, veel workshops en hele mooie stands, heb je dit jaar zeker een leuke, creatieve dag in Rijswijk. De kaartjes koop je hier.

Deel deze post met jouw vrienden en familie! 


Charlingual

Hoi, ik ben Charlie. Mij zou je kunnen kennen van de Online Handwerk Club of van mijn vele artikelen over Slow Living, Handwerken en Duurzaamheid. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Wist je dat er iedere werkdag een nieuw artikel of nieuwe video online komt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks! 

Volg mij online

Nieuwste blogs

Leave a Reply