Charlinguals Christmas Card Exchange


Meedoen aan Charlinguals Christmas Card Exchange?

Vul dan het onderstaande formulier vóór zondag 18 december  in. Op maandag 19 december informaar ik iedereen over naar welk adres zij een kerstkaart gaan sturen!

(Woon je in België? Dan krijg je een Belgisch adres toegewezen. Woon je in Nederland? Dan krijg je een Nederlands adres toegewezen.)

  Jouw naam:

  Jouw email adres:

  Jouw adres:

  Deel deze post met jouw vrienden en familie! 


  Charlingual

  Hoi, ik ben Charlie. Mij zou je kunnen kennen van de Online Handwerk Club of van mijn vele artikelen over Slow Living, Handwerken en Duurzaamheid. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Wist je dat er iedere werkdag een nieuw artikel of nieuwe video online komt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks! 

  Volg mij online

  Nieuwste blogs

  Leave a Reply