Het wordt tijd voor een fris, nieuw mondkapje!

Op deze pagina kun jij jouw bestelling voor de enige echte Online Handwerk Club mondkapje heel makkelijk doorgeven. Ook vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over deze limited edition collectie.

Het afgelopen jaar zijn wij (helaas) bekend geraakt met het dragen van een mondkapje. Hoewel vrijwel niemand hier enorm enthousiast van wordt, zijn er verschillende manier om het dragen van een mondkapje fijner te maken. Daarom breng ik, in samenwerking met Nina Meijers een collectie handgemaakte mondkapjes. Online Handwerk Club mondkapjes uit! Heb jij al een favoriet? Klik hier om te bestellen!
Mondkapje oranje
Mondkapje geel
Mondkapje roze
Belangrijk om te weten over deze mondkapjes:
 • De stoffen hebben Nina en ik samen uitgezocht op de markt.
 • Het patroon dat gebruikt wordt voor de mondkapjes is ontzettend comfortabel. Ik heb al langer een van Nina d’r ontwerpen in huis en ben heel blij met de pasvorm, vandaar dat ik Nina inschakelde om samen aan de slag te gaan.
 • Ieder mondkapje wordt voorzien van het Online Handwerk Club logo. (zoals op de voorbeelden te zien is)
 • Iedere bestelling wordt met de brievenbuspost meegestuurd. Heb jij jouw bestelling een week na verzending nog niet binnen? Dan moet je even contact opnemen.
 • De mondkapjes worden in volgorde van bestelling de deur uitgedaan.
 • Deze collectie mondkapjes is slechts en bewerkte oplage verkrijgbaar. OP = OP!
Heb je nog een vraag over de mondkapjes? Wellicht heb ik hier al antwoord op gegeven! Klik hier om alle vragen en antwoorden te lezen!

Bestel hier jouw mondkapjes

Vul dit formulier in om jouw mondkapjes te bestellen. Alle mondkapjes die vóór 1 juni besteld worden, worden vóór 1 juli thuis bezorgd. Heb jij een vraag over de mondkapjes, de prijs of de levering? Wellicht heb ik hier al antwoord op gegeven!  

  Jouw naam:

  Jouw email adres:

  Jouw adres:

  Welk(e) mondkapje(s) wil jij bestellen?

  Wil jij een andere samenstelling bestellen? Vul dat hier verder in:

  Hoe wil jij jouw betaalverzoek (tikkie) ontvangen?

  Vraag en antwoord

  Waarom een collectie mondkapjes?

  1. Omdat ik haast geen mondkapjes met een mooie, zomerse print kon vinden.
  2. Omdat de mondkapjes die ik het afgelopen jaar heb gebruikt bijna uit elkaar vallen.
  3. Omdat ik wil dat meer mensen een comfortabel mondkapje hebben. Dat is dit ontwerp zeer zeker!

  Hoeveel kosten de mondkapjes

  Een los mondkapje kost €9,- en een setje van drie kost €24,-. Beide prijzen zijn inclusief verzendkosten.

  Hoe zit het met betalen?

  Zodra jij jouw bestelling hebt doorgegeven, krijg ik een mail in mijn mailbox. Ik kan precies zien wat jij wilt bestellen. Je krijgt zo snel mogelijk van mij een bevestiging en een betaallink. Dat gebeurt via de mail, via een privé bericht op Facebook of via een privé bericht op Instagram. Vanaf 1 juni worden de mondkapjes gemaakt en vanaf 14 juni worden ze verzonden.

  Waarom duurt het zolang voordat mijn bestelling verzonden wordt?

  De mondkapjes worden op bestelling gemaakt. Natuurlijk hoop ik dat jullie net zo enthousiast over dit project zijn als ik. Maar, stel dat is niet het geval? Dan zou het zonde zijn als we heel veel mondkapjes zouden maken terwijl niemand echt interesse zou hebben. Daarom heb je 2 weken de tijd om jouw bestelling te plaatsen. Daarna weten we zeker hoeveel mondkapjes we nodig gaan hebben.

  Hoe kan ik jou het beste steunen?

  Wat lief dat je me wilt steunen! Natuurlijk vind ik het ontzettend leuk als je een van onze mondkapjes wilt kopen. Maar, koop je een setje van 3? Dan steun je mij het meeste! Waarom? Het scheelt tijd, verpakkingsmaterialen en verzendkosten.

  Ik wil geen mondkapje kopen maar wil je wel steunen! Hoe doe ik dat?

  Wil jij, om welke reden dan ook, geen mondkapje kopen? Ook dan kun je mij steunen! Vul op het bestelformulier “ik wil je op een andere manier steunen” in en dan stuur ik jou een betaalverzoek waarbij jij zelf kunt invullen hoeveel steun jij wilt/kunt bieden. 

  Wat is het speciale bedankje dat je krijgt bij een bestelling van 3 mondkapjes? 

  Dat blijft natuurlijk een verrassing 😉 Maar, houd het klein. Het moet immers in een envelop passen!

  Charlie

  Charlingual

  Hoi, ik ben Charlie
  Mij zou je kunnen kennen van mijn Instagram pagina of de Online Handwerk Club die ik in het voorjaar van 2020 oprichtte. Ik ben altijd op zoek naar de mooie dingen in het leven en doe mijn best om op mijn eigen manier bewuste keuzes te maken. Dit zijn dan ook dingen waar ik over blog. Wist je dat je onder iedere blog een berichtje achter kunt laten? Ik ben altijd heel benieuwd naar wat jullie van de blogs denken, dus vooral doen!

  Volg mij online

  Mijn favo blogs