Home » Over mij

Hey, hallo! 
Wat tof dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Charlie Dingelstad en ik ben een bezige bij. Sinds ik in 2016 afstudeerde van de pabo heb ik niet stilgezeten.
Nadat ik in de zomer van 2016 afstudeerde wist ik niet goed wat ik nou wilde. Ik wilde mijn creativiteit de kans geven om te bloeien. Zo begon ik mijn eigen bedrijf: Charlingual!
Char = Charlie
Lingual = Bilingual

Bilingual?

Al van jongs af aan had ik een connectie met twee talen: Nederlands en Engels. Mijn Britse mum en Limburgse va hadden me al van jongs af aan in deze twee talen opgevoed. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zowel vloeiend Nederlands en vloeiend Engels kan spreken, lezen, schrijven etc.. Ik verslind nog altijd boeken en wordt inmiddels als vertaler ook door verschillende bedrijven ingehuurd. Ik probeer ook een manier te vinden om de Engelse taal een plek te geven in het basisonderwijs. Tot slot heb ik een liefde gevonden voor het typen van blogs over alles wat mij bezig houdt. Zowel in het Engels als in het Nederlands. 😉

Haken

Voor kerst kreeg ik in 2015 een haakboek. Het stond op mijn verlanglijst en ik wilde zó graag beginnen! Maar helaas. Het zou nog 1.5 jaar duren voordat ik eindelijk een haaknaald oppakte. Sindsdien heb ik m’n haaknaald nooit meer neergelegd! Ik draai m’n hand nauwelijks meer om voor een moeilijk patroon en ik hoop binnenkort ook eens een eigen patroon te ontwerpen!

Evenementen

Ik ontdekte tijdens mijn eerste jaar als Vrije School juf en eerste jaar als haakster een paar prachtige evenementen zoals de KreaDoe en de Zutphense Zomer Cursus. Natuurlijk wil ik deze evenementen ook graag vastleggen in blogs.

Waldorf

Naast mijn eigen bedrijf, vond ik het ook belangrijk om iets met mijn pabo diploma te doen. Ik ontdekte een vacature voor een Vrije School in de buurt. Deze school, en het team waar ik in werk, inspireren mij iedere dag. De dingen die ik daar leer, zet ik om in blogs die ik dan weer hier deel. Sharing = caring! 🙂

En verder…

Wat begon als een poging om mijn horizon te verbreden heeft er inmiddels voor gezorgd dat ik op verschillende vlakken een eigen manier van doen heb ontwikkeld. Ik ben altijd al een eigenwijsje geweest en ook nu kan ik dat niet voor me houden. Wie weet verandert het doel van deze blog binnen de kortste keren. Voor nu deel ik mijn eigenwijze manieren met de wereld.

 

Geniet van mijn blog!
Liefs, Charlie