Home » Over mij

Hi!

Wat tof dat je meer over mij wilt weten!  Het is altijd lastig om z’n stukje te beginnen. Het voelt onwennig om in een paar korte woorden te weergeven wie ik ben. Maar, ik doe mijn best!

Mij zou je kunnen kennen van mijn Instagram pagina of de Online Handwerk Club die ik in het voorjaar van 2020 oprichtte. Maar, misschien ben je mij al googlened tegengekomen, ik weet het niet!

Creatief en oprecht

Ik ben van nature een creatief person die veel waarde hecht aan oprechtheid. Ik zou het liefst iedere dag, de hele dag bezig zijn met zelf dingen maken. Recepten uitproberen, kleding met de hand maken, een kast timmeren of kruiden en bloemen oogsten. Dingen zelf creëren en uiteindelijk zelf eten, dragen of cadeau geven daar word ik het gelukkigst van.

Mentale gezondheid

De afgelopen jaren zijn voor mij een zoektocht geweest. Van student naar vrije school juf en vertaalster naar nu uiteindelijk online marketeer en content creator. Van jonge, onzekere meid naar volwassen, onzekere vrouw en uiteindelijk naar een vrouw die weet waar zij gelukkig van wordt en dat waarmaakt.

Muzikale geek

Waar houd ik nog meer van? Fantasy boeken, films en spellen. Keihard musicals meezingen. Huilen bij betekenisvolle muziek. Een stevige discussie voeren of adviserende vriendin zijn. Daar haal ik ook veel energie uit. Ik ben een echte introvert en spendeer mijn tijd het liefst grotendeels op mezelf met een dik boek of handwerk project. Daarnaast maak ik ook voldoende tijd vrij voor mijn vrienden, familie, (bijna) echtgenoot en onze hond, Annabelle.

Op mijn blog vind je…

Wat je zoals op deze website zult vinden, kan ik je niet echt vertellen. Sowieso vind je hier mijmeringen, patronen, tips en foto’s. Maar, wie weet nog meer wat je hier tegen gaat komen!

DSC_0189
Foto: Luc Dircks
xxx Charlie