Home » Over mij

Hi!

Wat tof dat je meer over mij wilt weten! Mijn naam Charlie en ik ben een bezige bij.  
De afgelopen jaren heb ik gewerkt als vrije school juf en als vertaalster en ik besloot daarnaast een blog te starten om al mijn avonturen op een plek te kunnen verzamelen. Ik haak ontzettend graag, breng veel tijd door in de natuur en houd enorm van lezen en zingen. 

Ik heb het afgelopen jaar veel ervaringen opgedaan rondom mijn mentale gezondheid en ben heel erg open over hoe ik hiermee omga. Vanwege mijn gezondheid heb ik mijzelf ziek moeten melden op onze school. Het lukte me niet meer om er voor de kinderen en mijn collega’s te zijn. Mijn blog heeft in de maanden die volgden ook volledig stilgelegen. Inmiddels ben ik aan het experimenteren met waar ik allemaal energie van krijg en langzaamaan begon het bloggen weer te kriebelen.

Voor de komende tijd heb ik belangrijke dingen op het programma staan. Ik ben aan het reïntegreren bij ons op school, aan het genieten van de kleine dingen en mijn hobby’s weer aan het beoefenen. Daarnaast ben ik ook onze bruiloft aan het plannen!

Hoe de komende jaren er gaan zien, zou ik niet weten… Het enige dat ik met zekerheid weet is dat ik me 100% inzet om goed voor mezelf te zorgen, te genieten van iedere dag en dat ik hoop heb dat ik wel zie waar de reis verder heen zal gaan!

xxx Charlie